BLACK METAL SHELVES

Location: Norrtull (Stockholm)

Year: 2016

Surface: 157 m2

Mission:

Revisiting the entire atmosphere of the lighting, creating a work room and enlarging the bathroom while respecting the current interior organization were the main points for the renovation of this classic apartment.

We decided with the clients to keep all the beautiful details and character of the interior and worked with a minimalist vocabulary to design the custom furniture.

Strong lines appear in the office room with the black metal shelves.

Walls and ceilings were renovated after embedding the cables for electricity and new lighting.

We installed white porcelain switch systems as electric equipment.

Oak floors were sanded and oiled with a natural color wax.

Purity is the identity of the project.

All rights reserved. © 2020 SUITE